focus – Jezus in jouw wereld –

God is altijd aanwezig in ons leven, maar (h)erkent u/jij Hem ook in jouw wereld? Op de werkvloer, op school, in de alledaagse zorg voor je gezin, bij het sporten, als je televisie kijkt of bezig bent op je telefoon? In blok 3 ging het over het thema ‘Jezus in jouw wereld’. We bekeken hoe Jezus Heer is in elk aspect van ons leven en welke invloed dit heeft op onze houding, op wat wij doen en hoe wij elk op onze eigen plek verschil kunnen maken in Jezus’ naam. Bent u/jij bewust geworden van Jezus in jouw wereld?

Focus blijft in beweging

Voor wie kunnen wij een naaste zijn? Daar ging het over in gesprek 4 rondom het thema ‘kansen in het dagelijks leven’. 1 van de kringen in onze gemeente heeft dit tot uiting gebracht in de kerstdozenactie. Gezamenlijk hebben zij voor Poolse medemensen die in Beekbergen verblijven versierde dozen gevuld met wat lekkers voor de kerst en een Pools bijbeltje. Een extraatje voor hen en hun gezinnen die ze met kerst hopen te bezoeken. Samen in beweging voor een naaste. Op welke manier kan u/jij in het klein of iets groter een naaste zijn voor iemand anders?

Vervolg Focustraject blok 4 + nieuwe focusboekjes

We vervolgen volgend jaar het focustraject in blok 4 en zullen ons dan richten op ‘De gemeente van Jezus’. Hiervoor zijn nieuwe focusboekjes besteld. Dit betreffen boekjes voor iedereen, dus volwassenen, kinderen, catechisatie, gezinsboekjes ed.  De eerste verspreiding van de boekjes zal in de loop van december plaatsvinden. Mensen die bij een kring aangesloten zijn, krijgen de boekjes via de kringleiders. Mensen die NIET bij een kring zijn aangesloten, kunnen bij Karin Haijes een boekje aanvragen. Dit kan via: ak.haijes@gmail.com of 0643223315.

Focus diensten

In het nieuwe jaar staan de volgende diensten gepland:

10 januari – thema Eenheid en verbondenheid

24 januari – thema Verlangen en verwachting

7 februari – thema Liefde en echtheid

7 maart – thema Gastvrijheid en openheid

21 maart – Dienen en delen

Namens het focusteam wens ik iedereen gezegende en gezonde kerstdagen en een goed uiteinde toe, Linda Buitenhuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s