Schoenendoosactie

Wat kan u doen voor een kind in armoede? Meer dan u denkt!
Doe mee aan de Schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk.

Die leuke barbie, stoere auto of grappige knuffel van zolder … Ze laten een kind op Lesbos hoopvol glimlachen. Met de pennen en schriftjes die u persoonlijk hebt uitgezocht, kan een jongen of meisje in Sierra Leone weer naar school! Uw schoenendoos is zo’n bijzonder cadeau. De kinderen zullen die als een schat behandelen.

De kinderen krijgen bij de doos ook een boekje met Bijbelverhalen.

Doet u ook mee?

In de kerkklanken vind u de actiefolder. Inleveren van de schoenendozen kan op zondag 8 en 15 november in de kerk. Mocht u niet naar de kerk (kunnen) komen, dan kunt u de schoenendoos ook inleveren bij Gerda Horstman, De Els 34. Indien ook dat voor u lastig is, kunnen wij de schoenendoos bij u ophalen. Neem hiervoor contact op met Gerda Horstman, tel. 055-5064883 of Linda Buitenhuis, tel. 055-5423683

Alvast bedankt namens heel veel kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s