Focus foto actie

Houd u/jij de ogen open voor alles om je heen? Sta er eens bij stil, bewonder en bedenk wie deze mooie schepping, met alles wat daarin leeft, heeft gemaakt. Soms zie je een mens, iets in de natuur of zomaar iets op straat wat je doet denken aan God. Als focusteam zijn we hier nieuwsgierig naar. Daarom brengen we graag de foto actie van deze zomer nog eens bij u/jou onder de aandacht.

In deze zomerperiode willen we iedereen uitnodigen om een foto te maken van een mens, voorwerp, gebouw of plek waarin u iets van God ziet. Het zou fijn zijn als u deze met bijbehorend onderschrift wilt mailen naar focus@hervormdegemeentebeekbergen.nl.

Als focusteam willen we deze foto’s gebruiken in het startweekend. Doet u mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s