Open Doorsdag 2019

Uitnodiging voor de Open Doorsdag 2019

Jaarbeurs Utrecht

Zaterdag 9 november bent u/ben jij van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht om de Open Doors-dag mee te beleven. Christenen uit het Midden-Oosten staan centraal deze dag.

Hoop doet leven

De invloed van IS, de burgeroorlog in Syrië, miljoenen mensen op de vlucht. Christenen uit het Midden-Oosten weten wat het betekent om de hoop te verliezen. Er is de laatste jaren veel dood en verderf gezaaid in deze regio. Door het vele geweld in de regio zijn kerkelijke gemeenten uit elkaar gevallen en kerkgebouwen weggevaagd. In vluchtelingenkampen zijn talloze kinderen geboren die geen idee hebben wat het betekent een veilig leven te leiden. Kunnen christenen uit deze regio een boodschap van hoop brengen op de Open Doors-dag? De sprekers komen uit verschillende landen in de regio. Eén ding hebben ze gemeen: met eigen ogen zien hoe de Here God op de puinhopen van vervolging nieuw leven mogelijk maakt. Tijdens de middagpauze kun je meer te weten komen over de organisatie of workshops bijwonen.

Van harte uitgenodigd om u te laten bemoedigen door wat sprekers uit eigen ervaring vertellen over Gods genade en nabijheid tussen de puinhopen in deze regio.

•  Vergeet niet, via de website, gratis tickets te bestellen voor deze dag. Daarmee kunt u de dag bijwonen;
  • De Jaarbeurs is op loopafstand van het Centraal Station Utrecht;
  • De dag duurt van 10.00-16.00 uur