Open Doors: vervolgd maar niet vergeten !

Het is één ding om in een dictatuur of vijandige omgeving te leven maar het is van een andere orde als je het gevoel krijgt dat je door de wereld vergeten wordt. Gezien willen worden raakt aan een diep menselijk verlangen.
(journaliste Minka Nijhuis)

De Vervolgde Kerk

Zondag 16 juni as. zal in de morgendienst aandacht gegeven worden aan de situatie van vervolgde christenen wereldwijd. Tijdens het gezamenlijk gebed zal ook deze morgen gebruik worden gemaakt van gebedskaartjes. Neem die a.u.b. mee naar huis om vaker aandacht aan te geven.
Deze dienst zal door ds. Adriaan Theunisse worden ingevuld samen met jongeren. Als werkgroep vinden we het belangrijk ook de volgende generatie bekend te maken met de problematiek van een deel van Christus’ wereldwijde Kerk. Ook dat Christus’ hart en oog speciaal op de kwetsbaren zijn gericht.

Samen bidden voor vervolgden

Vrijdagavond 21 juni organiseert de werkgroep een avond van gebed voor vervolgde christenen. Zij vragen ons met klem voor hen te blijven bidden. Niet ieder-een ervaart vrijmoedigheid om gebeden uit te spreken maar u bent ook welkom als u stilzwijgend aanwezig wilt zijn. Gun uzelf die ervaring om zo samen verbonden zijn.
Uw aanwezigheid en betrokkenheid tellen.
We komen om 19.15 uur samen in het Hoogepad. Er worden gebedsrondes aangehouden waarbij koffie/thee en lekkers aanwezig is. Op de buitendeur hangt een schema zodat duidelijk is wanneer u kunt aanschuiven of gaan, wanneer u niet de hele avond aanwezig kunt zijn. De avond wordt om 23.00 uur afgesloten. Wij vinden het een bemoediging voor de doelgroep als je aanwezig wilt zijn.

De O.D.-werkgroep Janny en Jan Hekman,
Karin Haijes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s