Openlucht dienst 2e pinksterdag 10 juni

Op 2e pinksterdag 10 juni 2019 zal er opnieuw een kerkdienst worden gehouden in de open lucht. Het betreft een gezamenlijke kerkdienst van onze kerkelijke gemeente uit Beekbergen met die van Lieren. Gasten die tijdens de pinksterdagen in onze omgeving verblijven en deze dienst willen bijwonen worden van harte uitgenodigd.

Locatie van de samenkomst is het freule Hartsen plantsoen naast de Dorpskerk.

De dienst zal worden geleid door ds. J.R. Lammers. Muzikale ondersteuning zal worden verzorgd door dhr. Ben van Gils (orgel) en dhr.Hans Jansen (vocaal)

Inloop om 09.30 uur met koffie en cake of koek.
Aanvang van de dienst 10.00 uur.
Er zal een uitgangscollecte worden gehouden.

Het thema van de dienst is: Zeg nooit Nooit ! Ds. Lammers zal het thema verder uitwerken en ons meenemen aan de hand van het bijbelgedeelte Johannes 20 vers 19-23. Deze tekst zal dan ook een centrale plaats hebben in de samenkomst.

Afgelopen jaren hebben enkele vrijwilligers onder u spontaan een lekkere cake of koek gebakken en deze meegenomen als traktatie bij de koffie en thee. Het zou fijn zijn, mocht u zich hiervoor willen inzetten, als u dit kenbaar maakt aan mevrouw Ria Duursma. U kunt haar hiervoor de komende weken gewoon even aanspreken bijvoorbeeld na de zondagse kerkdienst(en).

Noteer deze samenkomst alvast in uw agenda.

Van harte welkom !

Voorbereidingscommissie 2e pinksterdag