Wilmazaal Hoogepad – Expositie schilderijen van Eskelien de Ridder, Diepenveen

Met tekenen en schilderen kun je je verplaatsen in een andere wereld. Na mijn vervroegd pensioen kreeg ik tijd voor allerlei cursussen en volgde ik een schilderopleiding aan de vrije academie in Nunspeet. Het hier getoonde werk is deels in Nederland, deels in Zuid-Frankrijk geschilderd. Het liefst schilder ik buiten. Soms maak ik verfschetsen die later, bijvoorbeeld in de winter, binnen worden afgemaakt. Ook bloemen en stillevens schilder ik graag, en tuinen, zoals te zien in de vitrinekast. Het werk is te koop en op zicht te verkrijgen.

Ik ben bereikbaar op ej.deridder@hetnet.nl tel. 0570 623009 of 06 30632685

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s