Symbolen spreken

Een bijzonder boekje met bijbehorende EXPOSITIE in de Wilmazaal

Ons gemeentelid Gerrie Hofenk heeft recent een prachtig boekje uitgegeven: “Symbolen spreken”, over bijbelse profetieën. Het bevat 16 afbeeldingen van haar schilderijen, naar aanleiding van profetieën uit de Bijbel. Ger van Leeuwen verzorgde het fotowerk.
De werkstukken werden gemaakt over een periode van ongeveer 25 jaar. Profetieën zijn vaak niet gemakkelijk, daarom probeert zij in haar werk via symboliek iets weer te geven van de betekenis. Bij elke afbeelding wordt een korte uitleg gegeven, waardoor je beter zicht krijgt op het wereldgebeuren en de nieuwe toekomst. Het boekje kost slechts € 7,50 en is verkrijgbaar bij “De Boekrol “(506 2906)
Gelijktijdig met deze uitgave kunt u in de vitrinekast van de Wilmazaal een aantal van haar schilderijen bekijken.
Pia Zeggelaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s