Vrijwilligers gezocht

We zoeken vrijwilligers voor

  • Voorbereiding Kerstnachtdienst en
  • Presentatieteam

Voorbereiding Kerstnachtdienst

Voor de kerstnachtdienst zoeken we helpers om de tenten in te richten, de technische aansluitingen te maken voor licht en geluid en om na afloop van de “after party” alles af te breken en op te ruimen.

Als er veel handen beschikbaar zijn is dat zo gebeurd. Maandag 24 december om ca. 12:00 uur beginnen we met de opbouw en dat zal ongeveer 2 uur duren.
Veel handen maken het werk licht.

Presentatieteam

Binnenkort gaan we projectieschermen aanbrengen ter ondersteuning van de erediensten. Besloten is tot de aanschaf van deze schermen; de schermen zullen ergens in het voorjaar van 2019 worden geplaatst. We hebben hiervoor een plan laten uitwerken waarbij de schermen zo geplaatst worden, dat het historisch karakter van ons mooie kerkgebouw wordt gerespecteerd. Meer informatie vindt u onder Hervormde Gemeente gaat verder digitaal.

Om goed gebruik te kunnen maken van deze schermen is blijvend aandacht nodig: geregeld moeten mensen de liturgie in een presentatie verwerken en tijdens de dienst de projectie bedienen. We zijn dan ook op zoek naar mensen die willen meewerken in het op te richten projectieteam. Daar hebben we natuurlijk mensen voor op het oog, maar als u mee wilt werken om bij toerbeurt de projectie te bedienen, dan heel graag. Meld u zich dan bij Milo Laseur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s