Kerstnachtdienst

Ook dit jaar zullen we als kerk van het dorp een kerstnachtdienst organiseren op het terrein voor de kerk. Goed zichtbaar en voor iedereen toegankelijk om met iedereen, kerklid of niet, de geboorte van Jezus te vieren.

Elk jaar komen daar veel mensen naar toe. Niet alleen dorpelingen maar ook belangstellenden uit andere delen van de gemeente en het land.
Een unieke gelegenheid om ons als Hervormde gemeente van Beekbergen te presenteren als een open gemeente. Voor veel gemeenteleden kunnen de weersomstandigheden een drempel zijn om te komen. Ook daar houden we rekening mee.
Voor hen wordt een tent met stoelen en verwarming ingericht. Dus er is geen reden om deze mooie viering niet bij te wonen. Uiteraard zal, als weersomstandigheden te slecht zijn, de viering binnen plaats vinden.

U begrijpt dat daar wel een en ander aan werk voor moet worden verzet en als kleine missionaire werkgroep komen we daarbij handen te kort.

Vandaar deze oproep om ons te helpen de tenten in te richten de technische aansluitingen te maken voor licht en geluid en om na afloop van de “after party” alles af te breken en op te ruimen.

Als er veel handen beschikbaar zijn is dat zo gebeurd. Maandag 24 december om ca. 12:00 uur beginnen we met de opbouw en dat zal ongeveer 2 uur duren.
Veel handen maken het werk licht.
Laten we als gemeente zien dat we een open en blije gemeente zijn en het feest van de geboorte van Jezus tot een echt feest maken.
Namens de missionaire werkgroep,

Ger van Leeuwen.