Belijdeniscatechese

Graag willen we jongeren (maar net zo goed ouderen) uitnodigen om deel te nemen aan de belijdeniscatechese. Deze ging van start op maandag 6 februari en vindt elke maandagavond vanaf 20.00 uur plaats bij een van de deelnemers thuis. Ook degenen die nog niet zeker weten of ze dit voorjaar wel belijdenis willen doen maar de mogelijkheid open willen houden, zijn van harte welkom bij de belijdeniscatechese. Iedereen kan alsnog instappen. De datum van de belijdenis- annex doopdienst is de eerste paasdag (9 april). 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s