Kerstmatinee PJB met Apeldoorns Christelijk Mannenkoor en Sharon Kips 

Op zondagmiddag 11 december geeft harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) samen met het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor (ACM) en zangeres Sharon Kips een Kerstmatinee. Tijdens het matinee zullen PJB, het ACM en Sharon Kips zowel afzonderlijk als gezamenlijk te horen zijn.  

Om in optimale kerststemming te komen zijn het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor, PJB en Sharon Kips de samenwerking aangegaan en hebben de afgelopen maanden toegewerkt naar het Kerstmatinee. Het ACM, onder leiding van dirigent Jacob Schenk, brengt samen met PJB ‘A Christmas suite’ en ‘The spirit of Christmas’ ten gehoor. Jaap Eilander (piano) en Gerwin van der Plaats (orgel) zullen het koor, orkest en solist tijdens het matinee op gezette momenten ondersteunen.   

Onder leiding van dirigent Marten van der Wal speelt PJB onder andere bekende nummers als ‘A Festive Christmas’ en ‘The Lost Chord’ (met Henk Kortes op het orgel) en ‘Christmas Swing’.  

Sharon Kips is een Nederlandse (gospel)zangeres. Kips verwierf bekendheid als winnaar van het RTL 4-programma X Factor in 2007. Sharon treedt in wisselende samenstellingen en met diverse orkesten op in Nederland. Daarnaast heeft zij haar eigen zangschool.  

Het Kerstmatinee op 11 december vindt plaats in de Grote Kerk in Apeldoorn. Het concert begint om 15:00 uur. Gratis parkeren is mogelijk bij de Grote Kerk. De toegangsprijs bedraagt €10,-. Kaarten zijn te koop bij de leden van PJB of het ACM. Op de woensdagen 30 november en 7 december zijn van 19.00-19.30 uur kaarten verkrijgbaar bij PJB in Het Hoogepad.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s