Israël producten Centrum

Daarom zie, de dagen komen, luidt het woord des Heren, dat niet meer zal gezegd worden: Zo waar de Here leeft, die de Israëlieten uit het land Egypte heeft gebracht, maar veeleer: Zo waar de Here leeft, die de Israëlieten heeft doen optrekken uit het Noorderland en uit al de landen waarheen Hij hen verdreven had; ja, Ik zal hen terugbrengen in het land dat Ik aan hun vaderen gegeven had. 

(Jeremia 16:14-15) 

We leven in een bijzondere tijd!  God is bezig om Zijn volk terug te brengen. Er gebeuren nog onbegrijpelijke dingen in Israël, maar als we proberen de rode draad van de geschiedenis van God met Zijn volk te volgen, mogen we geloven dat we in de tijd leven waarin deze profetie vervuld wordt. God is trouw!! 

Om Israël te helpen met de opvang van al deze immigranten en om hun land en economie te versterken mogen wij hier producten verkopen die uitsluitend in Israël gemaakt worden. Meestal in kleine bedrijfjes die groei nodig hebben.  

We verkopen levensmiddelen, wijn, gebruiksartikelen, verzorgingsproducten etc., op vrijwillige basis, zonder winstoogmerk, als consulent van het “Israël Producten Centrum” (IPC) in Nijkerk, samen met zo’n 200 andere consulenten in het land.  

We nodigen u uit om op zaterdag 1 oktober, van 10.00 – 17.00 uur in het “Hoogepad” deze producten te komen bekijken en te kopen en op die manier Israël een hart onder de riem te steken.  

Van Harte welkom!! Thea en Hans Jansen 

Tel nr. 0313-655617  email  ipceerbeek@gmail.com 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s