Wijkavonden 

Bij het schrijven van deze Kerkklanken hebben vier van de zes wijkavonden plaatsgevonden. Wat een fijne avonden waren dat. Onderstaand treft u een indruk van ouderling Helmich van der Kolk over de wijkavond van team 3. 

Wijkavond pastoraal team 3 ( terugblik ) 

Op 9 mei jongstleden heeft de wijkavond plaatsgehad van pastoraal team 3 in Het Hoogepad. Het was in velerlei opzicht een overweldigende avond. Fijn ook dat onze predikant Adriaan Teunissen de avond wilde leiden. 
Mooi dat ook de bakkerstalenten zijn aangesproken gezien het aanbod van (zelf)gebakken lekkernijen die door de gemeenteleden zelf werden meegebracht. 

Wat fijn dat velen van u aanwezig waren en gehoor hebben gegeven aan de persoonlijke uitnodiging en dat we elkaar weer hebben kunnen ontmoeten en spreken. 
Wat voelt het goed om met name de onderlinge ontmoeting weer te kunnen beleven. Voor sommigen van u was dit de eerste keer!    We hebben de afgelopen jaren gevoeld hoe we in een isolement konden geraakten door de vrijheidsbeperkingen vanwege het heersende covid-19-virus. 

Het concept van de wijkavonden maakt dat ontmoeten, gesprek, toerusting en ontspanning kon worden gecombineerd. Net als de geschiedenis van de Emmaüsgangers zijn wij immers ook onderweg en …. Jezus loopt met ons mee. Dat deed Hij tijdens Zijn leven 2000 jaar geleden en dat doet Hij nu nog.  
De ervaringen die we als kerkenraad /gemeente opdoen met het organiseren van deze wijkavonden mogen we met elkaar delen en kunnen inspiratie geven voor nieuwe initiatieven. 
Dank voor uw belangstelling. 
Ga met God  en Hij zal met u zijn, dan hopen we elkaar andermaal opnieuw te ontmoeten en in Zijn naam te begroeten. 

H. van der Kolk 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s