BEMOEDIGINGSUURTJE WOENSDAGMIDDAG 

Het bemoedigingsuurtje op woensdagmiddag gaat per eind mei stoppen. Het bemoedigingsuurtje heeft sinds het begin van de coronapandemie, ruim 2 jaar geleden, voor heel veel bemoedigende momenten gezorgd. Afwisselend was er de ene keer een meditatie door ds. Lammers, de andere keer door mij, dan weer een orgel- en zanginvulling door Jaap Ouwehand en Hans Jansen, dan weer een CD-invulling met mooie liederen. Altijd was onze koster Jan Willem Bakkenes aanwezig. Later kwam Bea Dijkgraaf als organist meehelpen. Tussendoor hielpen nog enkele anderen incidenteel mee. Het was fijn om te doen en opbouwend om te delen. 

Intussen zijn alle beperkende coronamaatregelen opgeheven. En met ingang van juni zal de kerk op woensdagmiddag weer worden opengesteld voor bezichtiging, zoals vanouds. Dit maakt dat besloten is per eind mei te stoppen met het bemoedigingsuurtje. Mocht onverhoopt in de toekomst corona opnieuw zodanig opspelen dat een nieuwe lockdown nodig is, dan proberen we het bemoedigingsuurtje opnieuw vorm te geven. Er staan nu nog twee uitzendingen gepland, DV: op 11 mei met orgel en zang en op 25 mei met een overdenking van mij. We vertrouwen erop dat onze kijkers of luisteraars indien gewenst via de EO of de Groot Nieuws Radio andere bemoedigende uitzendingen kunnen vinden. Heeft iemand daar hulp bij nodig, geef dat dan gerust aan bij uw wijkouderling, bij ds. Lammers of bij mij.  

Hartelijk dank voor ieders medewerking bij al die mooie momenten in de afgelopen jaren. 

Ds. Adriaan Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s