Paaswake en concert op 8 april

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij overal in Nederland concerten en paaswakes worden gehouden.

Concert

Op 8 april verzorgt zangeres Talitha Nawijn een concert in de dorpskerk van Beekbergen met als thema ‘Alles komt goed?!’. Talitha is bekend van de Ronduit Praise Band. Ieder die dit concert wil bijwonen kan kaarten (€10) bestellen via de website www.zingenindekerk.nl. Doe dit voor ‘aub voor 25 maart’. Op deze website kunt u ook meer informatie vinden.
Het concert begint om 20.00 uur; de kerk is open vanaf 19.30 uur. U bent van harte uitgenodigd!

Paaswake

Op dezelfde dag wordt er naast de kerk (aan de kant van de Dorpstraat) een Paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden, een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft of in gesprek gaan over een aantal vragen rond het thema ‘Alles komt goed?!’. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te zijn. De Paaswake wordt gehouden op vrijdag 8 april tussen 17 – 19u. Er is koffie en thee.
De Paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk.

U komt toch ook?

En neem gerust iemand mee.
Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen van tickets voor het concert? Neem dan gerust contact op met C. de Korte – 06 25289314 of met J. Hekman – 06 51322313

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s