Terugblik op pastorale toerustingsavond

Dinsdagavond 8 maart was de pastorale toerustingsavond in onze eigen kerk. Divers werkers uit de pastorale wijkteams waren aanwezig: ouderlingen, contactpersonen, en ook HVD-ers, diakenen en kerkrentmeesters en ook andere geïnteresseerde gemeenteleden. Anderen sloten aan via kerkdienstgemist.

Ds. Klaas van Meijeren, Focusmedewerker bij de IZB, blikte met ons terug op de impact van de vreemde coronaomstandigheden op het pastorale werk en hoe we dat op een goede manier weer vorm kunnen geven nu de maatregelen opgeheven zijn.

We kijken terug op een geslaagde avond met veel persoonlijke gesprekken.

U kunt de avond terug kijken via kerkdienstgemist. De presentatie is bijgevoegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s