Zingen met Johannes de Heer op weg naar de zondag. 

Na twee jaar van afwezigheid, door Covid19, zijn we blij dat we weer mogen starten met het zanguurtje, zingen uit de bekende blauwe bundel van Joh.de Heer. Wij als team hebben er zin in om weer met u tot eer van Hem te zingen en hopen weer op een grote opkomst. Het zanguurtje is altijd op de laatste zaterdag van de maand om 17.00 uur, behalve in de zomer maanden. Het zanguurtje van 28 mei is daarmee de laatste voor de zomer. We starten weer op 24 september,

Hartelijke groet, Jansje, Henk en Rien. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s