Gideon – blog 2021-02

Gideon club in coronatijd

Tja hoe doe je dat. We mogen elkaar niet meer live ontmoeten dus wat doe je dan? Inderdaad dan ga je online. Wat is het leuk om elkaar ondanks alles toch te kunnen zien en te spreken. De hele dag zitten we al achter de computer voor school of werk maar toch is het leuk om dit te doen. We begonnen in december met een kerstquiz in een fout kerstoutfit.

Rond oud en nieuw hebben we een online toast uitgebracht, er waren tasjes rondgebracht met kleine flesje kinderchampagne, nootjes, chipjes en een brownie. We proosten op een nieuw jaar met nieuwe kansen en hopelijk veel live nieuwe ontmoetingen.

Twee weken later deden we levend ganzenbord. Met allemaal gekke opdrachten. Zoals bijvoorbeeld een piramide bouwen van 1,5 meter hoog of jezelf inwikkelen in wc papier.

En op 5 februari gingen we de keuken in met Heel Gideon Bakt. Ook dit keer waren er spullen rondgebracht om samen te gaan bakken. De bedoeling was wie de mooiste 5 cup cakes had gemaakt. Bij sommige moesten de ouders er even aan te pas komen maar verder zijn er hele mooie creaties uitgekomen.

Op deze manier zijn wij met elkaar verbonden, kunnen we elkaar spreken over hoe het gaat en of de coronatijd nog een beetje vol te houden is. En wat ik begreep staan er nog een heleboel leuke activiteiten op  het programma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s