Catechisatie – blog 2021-02

De catechisaties vinden elke avond via zoom plaats. Het is niet zo fijn als echt bij elkaar komen, maar toch wel een mooi hulpmiddel. We hebben gesproken over het gebed en de betrouwbaarheid van de Bijbel.

Ook de Focusthema’s hebben we behandeld. De bespreking op de catechisatie geeft steeds een mooie verbinding met de zondagse diensten.

In de komende weken zullen enkele catechisaties vervallen. Op 22-23 feb. is er geen catechisatie vanwege de voorjaarsvakantie. Op 8-9 maart is er geen catechisatie, omdat op woensdag 10 maart de jaarlijkse biddag is.

We hopen dat jullie allemaal thuis de biddagdienst zullen meebeleven om zo samen tot God te bidden voor elkaar en voor onze samenleving in deze moeilijke tijd. Jullie moeten als jongeren ook veel missen en de ene dag geeft je dat niet zoveel, terwijl het een andere dag best lastig voor je is. Je wordt er soms echt zat van. Weet dat God jullie elke dag nieuwe moed wil geven en uithoudingsvermogen om het vol te houden. Daar mag je Hem zo vaak om vragen als je nodig hebt en Hij zal je zeker horen! Intussen kijken we uit naar de tijd dat we wel weer gewoon bij elkaar kunnen komen en leuke dingen kunnen doen.

Ds. Theunisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s