ALPHA ONLINE

Alpha Online is wereldwijd een succes. Lekker op de bank in je eigen huis met mensen in gesprek over dingen die ertoe doen. Juist in deze tijd is dat erg fijn. Natuurlijk is het fijn om fysiek bij elkaar te komen, maar online heeft ook voordelen. Je hoeft geen oppas te regelen als je nog kleine kinderen thuis hebt. Je hoeft niet in het donker de deur uit.  Je kunt nu eindelijk  vrienden en familie uit een andere plaats uit te nodigen om samen Alpha Online te gaan doen. En Alpha Online cursusavond duurt korter, van 20.00 uur tot 21.30 uur. Even bijkletsen, dan bekijken we een film van 20 min. en praten we door over het thema.

In januari willen we weer starten met 12 avonden en een zaterdagochtend. Het wordt een interkerkelijk team.  Opgeven kan door te mailen met Anja Franken: famgfranken@hotmail.com. De datum wordt later bekend gemaakt. Locatie: thuis.

Anja kan dit natuurlijk niet alleen doen, dus we vragen dringend een paar mensen die  samen met haar het gesprek te leiden. Alpha Online is leuk om te doen. Je hebt een gezellige en leerzame invulling van je avond en ontmoetingen die je bij blijven.

Els Hanekamp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s