Tour de Compassion

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat ik (Erik Franken) me in Uganda (Afrika) voor kinderen in armoede heb ingezet. Ik ben daar geweest en heb daar een Muskathlon gedaan. Dit houdt in, sponsoring voor kinderen in armoede, met als tegenprestatie 100km Mountainbiken. Het is een samenwerking van de 4e Musketier met Compassion Nederland.

Na de Muskathlon ben ik ambassadeur voor Compassion geworden.

Nu anno 2020 hebben we met het Corona virus (Covid-19) te maken. De impact bij gezinnen in armoede, voor alle 25 landen waar Compassion actief is, is enorm. Mensen verliezen hum werk en krijgen daardoor geen inkomsten meer. Geen geld betekent dan ook geen eten.

Sinds afgelopen mei heeft Compassion een Covid-19 Noodfonds opgericht speciaal voor deze mensen.

Nu is er een actie voor dit Covid-19 Noodfonds op touw gezet; deze heet ‘Tour De Compassion’.

Hier wil ik me graag voor gaan inzetten en ben ik o[p zoek naar sponsors. Wilt u mij steunen ga dan naar de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s