Gebedsteam

Tijdens het vorige jaarthema ‘een discipel bidt’ is het idee geboren om persoonlijke voorbede na afloop van een eredienst te organiseren. Gebed is een vitaal element binnen elke gemeente. Ook het oog hebben voor elkaar en om elkaar heen staan is van wezenlijk belang. Door vanuit de gemeente de mogelijkheid te bieden om na de dienst persoonlijke voorbede te hebben, kunnen zorgen, vreugde, vragen en dank samen in gebed bij de Heere gebracht worden. Vanaf D.V. zondag 3 februari is er aansluitend op elke ochtenddienst de mogelijkheid voor persoonlijke voorbede in de zijbeuk van de kerk aan de kant van de dorpsstraat. Uiteraard zijn de gesprekken met leden van het gebedsteam vertrouwelijk. Leden van het gebedsteam kunt u herkennen aan hun groene badges.

Namens de Taakgroep Vorming & Toerusting,
Marc-Jan Zeeman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s