Terugblik bevestigingsdienst

We mogen terugkijken op een mooie bevestigingsdienst, waarin Thea Jansen werd bevestigd in het ambt van ouderling, Marc-Jan Zeeman in het ambt van jeugdouderling, Hans Jansen in het ambt van diaken en Theo Rodenboog in het ambt van ouderling- kerkrentmeester. Geraldine van der Blom en Milo Laseur werden beiden herbevestigd in het ambt van ouderling. We zijn heel dankbaar en blij dat zij allen dit werk in onze gemeente (weer) op zich willen nemen.
We hebben afscheid genomen van Jansje Ribbink en Gert van Grol, beiden als ouderling. Ook hen zijn we dankbaar voor hun trouwe inzet en we hopen hen natuurlijk nog veel (en misschien in een andere rol) te blijven ontmoeten.
Fijn dat we met de inzet en betrokkenheid van zoveel betrokken gemeenteleden samen dit werk weer kunnen voortzetten!

Frans Hietbrink, scriba

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s