Apeldoorn geeft warmte

Laat niemand in de kou staan deze winter

Geef je 190 euro een goed doel

De 190 euro energiecompensatie is voor iedereen beschikbaar, maar niet iedereen heeft die nodig. ‘Apeldoorn geeft warmte’ maakt het mogelijk (een deel van) dit bedrag te schenken aan andere inwoners van de gemeente Apeldoorn die het financieel moeilijk hebben. Omdat we geloven in verbondenheid tussen mensen.

Het Christelijk Noodfonds Apeldoorn van de gezamenlijke kerken (CNAP), energiecoöperatie deA en Stimenz zorgen ervoor dat 100 procent van de giften terecht komt bij de mensen die het goed kunnen gebruiken. Daarbij wordt er per persoon gekeken wat nodig is. Geld voor boodschappen? Gordijnen tegen de tocht? Vervanging van een energieslurpende koelkast? Door deze actie ontvangen mensen ook advies en praktische hulp om energie te besparen. Dat is goed voor de langere termijn.

Een gift geven kan via CNAP (ANBI-rekening): NL 51 RABO 0319 7141 44

o.v.v. Apeldoorn geeft warmte of scan de qr-code.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s