Zingen met Johannes de Heer op 24 september

Zingen in de Kerk van Beekbergen

Na een lange periode zonder zanguurtjes buiten de gebruikelijke Kerkdiensten, willen en mogen we gelukkig de “draad” weer gaan oppakken om met u en hopelijk vele anderen te gaan zingen. Door verschillende omstandigheden uit de bekende blauwe bundel van Joh. de Heer.

Door div. omstandigheden konden de zomeravondzanguurtjes niet plaatsvinden.

Tijdens de open kerk op de Veluwse avondmarkt werd dit gemis onderbroken en werd er spontaan door diverse groepjes vakantiegangers en gemeenteleden met veel enthousiasme uit volle borst diverse liederen gezongen onder aanvoering van de aanwezig organist. Dit bijzondere voorval deed zich een aantal avonden voor.

Dankbaar!

We zijn dankbaar dat we weer een nieuw seizoen kunnen starten, de voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, de liederen worden uitgezocht. De medewerkers zijn er klaar voor.

Start

Het eerstvolgende zanguur is op DV 24 september (altijd de laatste zaterdag van de maand). In december is er vanwege oudejaarsavond géén Joh. de Heer dienst!

Volgende zangdiensten

29 oktober 2022
28 januari 2023

U bent van harte uitgenodigd namens het team,