Focustraject – eindevaluatie

Wilt u/jij de eindevaluatie van het focustraject invullen met onderstaande link? Verlangen naar een verdiept leven met de Here Jezus, in de praktijk van het dagelijks leven en in openheid naar mensen die de Heer niet kennen. In dit verlangen heeft de geestelijke weg van het focustraject ons willen meenemen.

Wat heeft het uitgewerkt? We zijn er erg benieuwd naar. Het invullen van de eindevaluatie helpt de gemeente om verder de koers te bepalen. En het helpt de IZB om het focustraject steeds te verbeteren. Dank voor het invullen! Klik op de link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s