Open dagen Theologische Vorming Gemeenteleden

Ondanks de beperkingen door de Corona maatregelen heeft de cursus dit seizoen toch doorgang kunnen vinden. We hopen dat in september 2022 de nieuwe cursus ook van start mag gaan.

Kom kennismaken met de cursus TVG die al sinds 2003 in Rijssen wordt gegeven. Begonnen als cursus voor de regio, heeft het zich inmiddels uitgebreid met cursisten uit gemeenten in de verre omgeving van Rijssen en hebben al honderden de cursus met veel enthousiasme en zegen gevolgd.

U kunt op zaterdag 26 maart de lessen Nieuwe Testament, Gemeenteopbouw en Kerkgeschiedenis of op zaterdag 2 april de lessen Dogmatiek, Ethiek en Gemeenteopbouw bij wonen. U bent van harte welkom. De lessen duren een uur en beginnen om 9 uur. Van 10 uur tot 10.15 uur is er een pauze. De lessen duren tot 12.15 uur.

Neem eens een kijkje voor een indruk en onderga de sfeer. Misschien helpt zo’n bezoekje bij het nemen van een beslissing om aan de cursus deel te nemen. Vanzelfsprekend kunt u deze ochtend ook alle gewenste inlichtingen krijgen. Voor inlichtingen kunt u ook terecht bij de cursusleider Ds. K.A. Hazeleger, tel. 0546-625223; email: k.a.hazeleger@hetnet.nl of bij de secretaresse mevrouw Ria Harbers, tel 0548-515929; email: tvgrijssen@gmail.com.

Bij deelname aan een van de open dagen graag een berichtje naar de secretaresse.

De lessen worden gegeven in het Kerkelijk Centrum Sion, Johannes Vermeerstraat 2 in Rijssen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s