Gezinspakket voor de lijdenstijd ‘Reisgids naar Pasen’

Begin maart begint de lijdenstijd. Voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd is door Evangeliestek een gezinspakket ontwikkeld om in de lijdenstijd samen op reis te gaan. Een reis langs verschillende steden op weg naar het kruis op Golgotha en zelfs nog verder, tot aan het lege graf op de paasmorgen.  

Het pakket bevat alles wat nodig is om met het gezin deze reis te maken. Iedere week staat een stad met bijbehorend symbool centraal. Er is een bijbelleesrooster met een korte overdenking voor iedere dag. Ook zijn er allerlei gezinsmomenten rondom het weekthema. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Het pakket kost €16,50 en kan als brievenbuspakket worden verzonden. Het is te bestellen via de website van Evangeliestek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s