Interkerkelijk gebed

Tijdens onze vorige bijeenkomst op 31 oktober bij De Ontmoeting hebben we gebeden voor Eenheid van de kerken in Apeldoorn, voor De Sleutel in de Finse school in Zuid en voor De Koffiekamer aan de Langeweg in Kerschoten.

Op 21 november zullen we elkaar ontmoeten bij de Filadelfia Gemeente. We zijn van plan te gaan bidden: 1) voor de realisatie van een Jeugdhonk in Zuidbroek met introductie door Ds. Sander Ris, 2.) voor de Discovery Bible Study bij Filadelfia met introductie door Christiaan van Dijk, en 3.) voor actuele problemen in de Gemeente Apeldoorn met introductie door Luc Cozijnsen.

Aanmelding is niet nodig. Let wel op het afwijkende begintijdstip:

Opening van de avond is dit keer om 19.00 uur!!! Ontvangst vanaf18.45 uur.

Gevraagd wordt anderhalve meter in acht te nemen, jas meenemen naar de zitplaats en zoveel mogelijk op de plek te blijven; koffie, thee kan langsgebracht worden.

Sluiting van de avond om 20.30 uur.

Bijgaand de uitnodiging.

Wij hopen u dan te mogen ontmoeten en zouden het ook op prijs stellen als u eventuele geïnteresseerden in uw kerk of gemeente op deze avond zou willen attenderen bijvoorbeeld door een mededeling in de nieuwsbrief.

Mede namens Jan en Christiaan van Dijk en  Niek van Gemeren,

Luc Cozijnsen.