Schoenendoosactie

Wat kan u doen voor een kind in armoede? Meer dan u denkt!
Doe mee aan de Schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk.

Dat rode autootje, een setje kleurpotloden of mooie schriften… ze betekenen zóveel voor een kind in Afrika, Oost-Europa of in een vluchtelingenkamp in Griekenland. Zomaar speelgoed krijgen of nieuwe tandpasta… dat is er anders echt niet bij. Misschien is jouw schoenendoos wel het eerste cadeau dat dit kind ontvangt. Jij geeft echt een schat.

In de landen waar het mag, delen we ook boekjes met Bijbelverhalen uit.

Doet u ook mee?

In de kerkklanken vind u de actiefolder. Inleveren van de schoenendozen kan op zondag 7 en 14 november in de kerk. Mocht u niet naar de kerk (kunnen) komen, dan kunt u de schoenendoos ook inleveren bij Gerda Horstman. Indien ook dat voor u lastig is, kunnen wij de schoenendoos bij u ophalen. Neem hiervoor contact op met Gerda Horstman of Linda Buitenhuis.

Alvast bedankt namens heel veel kinderen.