Vakantiebijbelfeest ‘Duik er in!’

Wat hadden we een fijne Vakantie Bijbel Feest dagen op 20 en 21 oktober! Er was een prachtige tent voor ons opgezet in de tuin van de kerk, waar we warm en droog konden zitten. Bij aankomst mochten de kinderen via een glijbaan, over de heg en zo de tuin van de kerk in. Ze volgen een parcours, doken door een hoepel op zitzakken en zo de tent in. Het thema was dan ook ‘Duik er in!’. Hans van Veelen had een prachtig decor geschilderd, u ziet het op de foto’s. Samen hebben we gekeken naar een hele grappige sketch; geluisterd naar spannende Bijbelverhalen over Mozes en Naäman; het lied ‘Wees niet bang’ geleerd en de Bijbeltekst uit Jesaja 43 vers 1 en 2 ‘Ik heb jou je naam gegeven, jij bent van mij! Als je door water heen moet, zal ik bij je zijn.’ kende ieder kind aan het einde van de tweede dag uit het hoofd.

In groepjes hebben we, al knabbelend op iets lekkers, doorgepraat over het Bijbelverhaal. Bijvoorbeeld: ‘Zou jij in vies water gaan zwemmen?’ of ‘Hoe zouden de mensen uit het verhaal zich gevoeld hebben?’. Op woensdag gingen we knutselen. We hebben een vrolijk mandje gevlochten. Op donderdag kregen we warme chocolademelk! en hebben we spelletjes gedaan. Sommige spelletjes deden we in de tent en sommige buiten op het gras. Het regende die dag best veel, maar het was precies op de goede momenten droog! Zo konden we hele grote bellen blazen met stokken en touw eraan. Wat een grote bellen en wat een prachtig gezicht, misschien heeft u ze wel door de lucht zien gaan!

Donderdag werd het echt feest toen de pannenkoeken kwamen! Verschillende mensen uit de gemeente hadden heerlijke pannenkoeken voor ons gebakken. Heel veel dank daarvoor! Ook dank aan AH Westerik die ook dit jaar de boodschappen voor ons gesponsord heeft. Dank aan iedereen die geholpen heeft en zo het Vakantie Bijbel Feest mogelijk heeft gemaakt. Als medewerkers en kinderen hebben we ontzettend genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s