Focus 

Zondag 19 september j.l. was de eerste dienst van blok 6 van het focustraject. Heeft u/heb jij de dienst gemist, luister/kijk dan nog eens terug via kerkdienstgemist.nl. Thema in deze dienst was ‘Goed nieuws brengen’. Wat is het toch mooi, maar soms ook zo lastig om het goede nieuws van Gods Koninkrijk en Zijn zoon Jezus te vertellen. Gelukkig mogen we weten dat Gods Geest ons gegeven is om als een licht voor de mensen om ons heen te zijn, dus straal! 

Terugblik startzondag 

Na de ochtenddienst vonden veel gemeenteleden de weg voor de ontmoeting met elkaar in de pastorie tuin. Tijdens de koffie met iets lekkers werd er in ontspannen sfeer bijgepraat. Het was prachtig weer. De kinderen kleurden de uitgedeelde kleurplaten in maar waren al snel met de bal in de weer. Tijdens het samen zijn stonden we in groepjes stil bij het voorwerp/onderwerp wat je doet denken aan het Koninkrijk van God. Na de lunch werd de samenkomst afgesloten met het zingen van enkele liederen onder begeleiding van Linda op haar dwarsfluit en Hans op zijn mondharmonica. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde startochtend. Iedereen dank voor zijn / haar aanwezigheid. Heel veel dank voor iedereen die heeft meegeholpen. 

Focusdiensten in de komende periode 

In blok 6 staan de volgende focusdiensten gepland: 

10 oktober – thema Leerlingen zijn en leerlingen maken? 

17 oktober – thema Geloven met hart en hand 

14 november – thema Recht doen 

5 december – thema Zorg voor de schepping als zending 

Na de dienst van zondag 17 oktober hopen we een gebedswandeling te maken. Elders in Kerkklanken (onder het kopje ‘bij de diensten’) vindt u hier meer informatie over.  

We hopen u/jou in de dienst en bij de wandeling te mogen ontmoeten.  

Een hartelijke groet namens het focusteam,  

Linda Buitenhuis  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s