Persoonlijke voorbede na de eredienst

Vanaf zondag 21 maart is het weer mogelijk om na de morgendienst persoonlijke voorbede te ontvangen. Vanwege de coronamaatregelen heeft deze vorm van voorbede een jaar stil gelegen. Het is fijn dat we hier – met inachtneming van de coronaregels – weer mee kunnen starten. Juist in deze ingewikkelde en onzekere tijd kan er behoefte zijn aan persoonlijk gebed.

Een beperkte groep kerkgangers kan op zondagmorgen in de eredienst aanwezig zijn. Een grotere groep is verbonden via kerkradio en internet. Om die reden zal de persoonlijke voorbede voorlopig zowel in de kerk als telefonisch worden aangeboden.

In de kerk is elke zondagmorgen één lid van het gebedsteam beschikbaar voor persoonlijk gebed. In de zijbeuk van de kerk, aan de kant van de Dorpstraat, onderaan de trap naar het orgel. Deze plek bereikt u via de ingang in de toren. Om de afstand van 1,5 meter te waarborgen zijn met stickers plekken op de tegels gemarkeerd.

Als u tijdens de dienst in een ánder compartiment van de kerk hebt gezeten, vragen wij u de kerk via díe uitgang te verlaten en vervolgens via de ingang in de toren weer binnen te komen. Tijdens het gebed wordt een mondkapje gedragen.

Tot een uur na afloop van de morgendienst is een ander lid van het gebedsteam telefonisch beschikbaar voor persoonlijke voorbede. Na afloop van de dienst wordt op de beamer de naam en het telefoonnummer van die persoon getoond. Hij of zij zal via de telefoon met u, met jou bidden.

Zodra in de toekomst de beperkende maatregelen niet meer nodig zijn, zal het gebedsteam weer in tweetallen functioneren. Wat met hen wordt gedeeld, blijft vertrouwelijk. Het gebedsteam is er voor iedereen, ook voor gasten in ons midden. Voel u, voel je vrij om te komen of te bellen!

Het is een zegen en een voorrecht om vreugden en zorgen samen in het gebed bij God te brengen. Laat uw verlangens in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God (Filippenzen 4 vers 6).

Namens de Taakgroep Vorming en Toerusting,

Anne-Marie van der Grift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s