Uitzending op woensdagmiddag om de week

Eens in de twee weken vindt op woensdagmiddag 15.00 uur een extra uitzending vanuit de kerk. Door de coronamaatregelen is het leven voor veel mensen stil geworden. Met name voor ouderen en voor mensen met zwakke gezondheid. Bezoek is weggevallen. Dan duurt de tijd soms lang. En de hele situatie kan ook onrustig maken. Hoe lang gaat dit duren? Zal ik ook ziek worden?

Met deze extra uitzendingen op woensdagmiddag willen we u bemoedigen en de lange week onderbreken. De ene keer zal een CD met geestelijke liederen uitgezonden worden, de andere keer een bemoedigingsmoment door ds. Lammers, een derde keer een uitzending van orgelmuziek door Jaap Ouwehand en een vierde keer een bemoedigingsmoment door ds. Theunisse. Dit willen we doen zolang de coronamaatregelen allerlei beperkingen opleggen.

De uitzendingen kunnen via de kerkradio en via kerkdienstgemist.nl gevolgd worden.

De uitzendingen zijn vooralsnog gepland op:
– 12 april vervalt ivm Stille Week
– 26 april vervalt ivm Koningsdag
– 11 mei
– 25 mei

Ds. Adriaan Theunisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s