Uitzending op woensdagmiddag om de week

Met ingang van woensdag 6 januari zal eens in de twee weken op woensdagmiddag 15.00 uur een extra uitzending plaatsvinden vanuit de kerk. Door de coronamaatregelen is het leven voor veel mensen stil geworden. Met name voor ouderen en voor mensen met zwakke gezondheid. Bezoek is weggevallen. Dan duurt de tijd soms lang. En de hele situatie kan ook onrustig maken. Hoe lang gaat dit duren? Zal ik ook ziek worden?

Met deze extra uitzendingen op woensdagmiddag willen we u bemoedigen en de lange week onderbreken. De ene keer zal een CD met geestelijke liederen uitgezonden worden, de andere keer een bemoedigingsmoment door ds. Lammers, een derde keer een uitzending van orgelmuziek door Jaap Ouwehand en een vierde keer een bemoedigingsmoment door ds. Theunisse. Dit willen we doen zolang de coronamaatregelen allerlei beperkingen opleggen.

De uitzendingen kunnen via de kerkradio en via kerkdienstgemist.nl gevolgd worden.

De uitzendingen zijn vooralsnog gepland op:
– 6 januari
– 20 januari