Kinderkerstfeest 20 december

Op zondag 20 december willen wij met alle kinderen van de kindernevendienst het kinderkerstfeest vieren. Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 9.15 uur in het HoogePad, voor de ouders is er dan de mogelijkheid om de dienst in de kerk bij te wonen. Aan het einde van de dienst kunnen de kinderen buiten opgehaald worden bij het HoogePad en dat zal zo rond  kwart voor 11 zijn. Die ochtend willen wij samen naar kerstliedjes, kerstverhaal luisteren en kijken en onder het genot van drinken en iets lekkers samen knutselen en een spel doen. Het is een andere invulling natuurlijk als andere jaren maar wij hopen op een goede opkomst en een fijne ochtend met elkaar.

Opgeven graag via mail naar horstman-g@ziggo.nl en graag voor zondag 13 december. Bij het opgeven kunt u tevens melden of u stoelen wilt reserveren in de kerk, dan regelen wij dit ook. Ook die ouders en kinderen die voor alle knd-diensten al hadden gereserveerd willen wij graag opnieuw een reactie.

Groeten namens de leiding van de kindernevendienst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s