Vakantiebijbelfeest – verplaatst naar Voorjaar

Update 15 oktober: In verband met de aangescherpte corona-maatregelen zal het Vakantiebijbelfeest niet doorgaan in de herfstvakantie. De organisatie denkt na over verplaatsing naar het voorjaar van 2021.

==========================

Verveel jij je wel eens in de vakantie? Daar hebben we voor de herfstvakantie een hele goede oplossing voor! Dit jaar organiseren wij namelijk weer het Vakantie Bijbel Feest. Het feest is voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het thema is dit jaar: “Duik erin”. Kijk op de film.

Wanneer en voor wie?

NIEUW! Dinsdag 20 oktober 2020 van 18.30 – 20.00 uur (voor kinderen van 9-12 jaar)
Woensdag 21 oktober 2020 van 9.15 – 12.00 uur (voor kinderen van 4-9 jaar)
Donderdag 22 oktober 2020 van 9.15 – 12.30 uur (voor kinderen van 4-9 jaar)

Waar?

Het grasveld naast de Dorpskerk, Kerkweg 35 in Beekbergen.

Aanmelden

Aanmelden mág via famtheunisse@kliksafe.nl of 06 16 04 63 49, maar is niet verplicht. Als je allergieën hebt of er iets anders bijzonders is waar we rekening mee kunnen houden dan horen we dat wél graag van te voren via famtheunisse@kliksafe.nl of 06 16 04 63 49.

Het programma

Aan de hand van het thema ‘Duik erin’ gaan we naar toneelstukjes kijken, een Bijbelverhaal horen, zingen, knutselen en spelletjes/activiteiten doen. Op donderdag sluiten we af met een pannenkoekenfeest!

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Vakantie Bijbel Feest? Mail naar famtheunisse@kliksafe.nl of bel naar 06 16 04 63 49.

PKN Beekbergen

Het Vakantie Bijbel Feest is een initiatief van de Hervormde Gemeente Beekbergen (PKN). Elke zondag worden er in de Oude Kerk in Beekbergen om 10.00 en 19.00 kerkdiensten gehouden, in de ochtenddienst is er ook een kindernevendienst. Ook daar ben je van harte welkom!

Corona

Om het VakantieBijbelFeest veilig te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld:

• Je mag alleen komen als je gezond bent. Ben je verkouden of moet je hoesten? Kijk dan naar de beslisboom, zoals je die van de basisschool hebt gekregen: dan weet je of je mag komen (wij hebben de beslisboom ook bij de inschrijftafel liggen).
  • Iedereen wast zijn of haar handen voor we de tent ingaan.
  • Ouders mogen helaas niet in de tent, zo voorkomen we dat er teveel mensen bij elkaar zijn om anderhalve meter afstand te kunnen houden.
  • Leiders van het VakantieBijbelFeest houden anderhalve meter afstand van elkaar.

One comment