Alpha cursus

Dinsdagavond 14 januari is de kennismakingsavond van de Alpha cursus. Deze avond kun je vrijblijvend proeven of de Alpha cursus wat voor je is. De avond begint om 19:00 met een maaltijd.

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Of je nu vast gelooft of twijfelt, nieuw lid bent of al lang, vaak naar de kerk gaat of nooit, iedereen is welkom op Alpha Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Deze cursus is ook geschikt voor kerkleden, die een frisse start willen maken.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Meer info of opgave bij Anne Vijfhuizen 055-5763456 of Ginus Kort 06-24620537

Bekijk ook het verhaal van Carolien of Wat is Alpha?