Extra uitzending op woensdagmiddag

Met ingang van woensdag 1 april zal er elke week op woensdagmiddag 15.00 uur een extra uitzending plaatsvinden vanuit de kerk. Door de coronamaatregelen is het leven voor veel mensen stil geworden. Met name voor ouderen en voor mensen met zwakke gezondheid. Bezoek is weggevallen. Dan duurt een week soms lang. En de hele situatie kan ook onrustig maken. Hoe lang gaat dit duren? Zal ik ook ziek worden?

Met deze extra uitzendingen op woensdagmiddag willen we u bemoedigen en de lange week onderbreken. De ene week zal een CD met geestelijke liederen uitgezonden worden, de andere week een bemoedigingsmoment door ds. Lammers, een derde week een uitzending van orgelmuziek door Jaap Ouwehand en een vierde week een bemoedigingsmoment door ds. Theunisse. Dit willen we doen zolang de coronamaatregelen allerlei beperkingen opleggen.

De uitzendingen kunnen via de kerkradio en via kerkdienstgemist.nl gevolgd worden.

Ds. Adriaan Theunisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s