Pastorale toerustingsavond 

 Dinsdagavond 8 maart hopen we weer een pastorale toerustingsavond te hebben. Alle werkers in de pastorale wijkteams: ouderlingen, contactpersonen, en ook HVD-ers, diakenen en kerkrentmeesters zijn welkom. En ook andere geïnteresseerde gemeenteleden.  

Ds. Klaas van Meijeren, Focusmedewerker bij de IZB, zal met ons terugblikken op de impact van de vreemde coronaomstandigheden op het pastorale werk en hoe we dat op een goede manier weer vormgeven nu de maatregelen opgeheven zijn. En hoe we ons kunnen voorbereiden als onverhoopt beperkende maatregelen in komende winterseizoenen nog zouden terugkeren. 

Ook zal hij vanuit het focustraject ons helpen ontdekken wat de missionaire gerichtheid op de Here Jezus voor het pastorale werk kan betekenen. Deze toerusting hadden we twee jaar geleden al gepland staan, maar daar was door de corona helaas niet van gekomen. Fijn dat nu de tijd gekomen lijkt hier samen over na te denken. 

De avond wordt in de kerk gehouden en begint om 19.45 uur, met inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom deze avond bij te wonen. Hij zal ook via kerkdienstgemist.nl live worden uitgezonden voor diegenen die het nog te spannend vinden om in de kerk fysiek aanwezig te zijn. 

Iedereen is hartelijk welkom