Dienst Dorpskerk 9 december

Morgendienst:

Zondag 9 december is de 3e themadienst van ons jaarthema ‘een discipel dient’. De grondwoorden ‘liturgie’ en ‘diakonie’ hebben we in de vorige themadiensten behandeld. Nu willen we stilstaan bij het prachtige beeld dat Paulus in 1 Korinthe 12 gebruikt voor de gemeente: een lichaam met allemaal verschillende organen en ledematen. Al deze lichaamsdelen werken dienstbaar samen aan het goede functioneren van het hele lichaam. Heel praktisch en concreet. Het ene meer zichtbaar, het andere meer op de achtergrond. Maar alle onmisbaar. De muziekgroep zal ons weer begeleiden bij het zingen. Na afloop van deze dienst zal er een nabespreking zijn in de kerk onder het genot van een kopje koffie of thee.

Avonddienst:

Zondagavond gaat ds. Lammers voor in een zangdienst. Iedereen van harte uitgenodigd om weer fijn met elkaar te zingen tot eer van God!

Uitgangscollecte:

Stichting Woord en Daad.

Overzicht overige diensten:

Het overzicht van de overige diensten kunt u vinden op Over de diensten.