Dienst Dorpskerk 27 januari

Morgendienst:

Zondag 27 januari wordt het Heilig Avondmaal bediend en gevierd. ‘U kent de liefde die onze Heer Jezus Christus heeft gegeven: Hij was rijk, maar is omwille van u arm geworden, opdat u door Zijn armoede rijk zou worden.’ – 2 Kor. 8: 9. Onpeilbaar diepe woorden om te overdenken en echt tot je door te laten dringen. Ze komen uit de aanbeveling die Paulus in zijn brief doet voor de collecte in Jeruzalem, waar de christenen toen erg arm waren (2 Korinthe 8 en 9). Wat zegt financiële rijkdom als we in de rijkdom van Christus mogen leven? Iemand zei: “Men zegt weleens: ‘geld maakt niet gelukkig.’ Dat is niet waar. Geld maakt wel gelukkig. Namelijk als je het weggeeft aan iemand die het nodig heeft.” Goed doen maakt rijk. In die werkelijkheid mogen we weer diep gevoed worden aan de tafel van Christus, bij het gebroken brood van Zijn lichaam en de vergoten wijn van Zijn bloed.

Avonddienst:

De avonddienst wordt de bediening voortgezet en zal verder staan in het teken van de dankzegging en lofprijzing!

Avondmaalscollecte:

Jaffaproject.

Uitgangscollecte:

Onderhoud kerkgebouw.

Overzicht overige diensten:

Het overzicht van de overige diensten kunt u vinden op Over de diensten.