Dienst Dorpskerk 24 december

Avonddienst:

Maandagavond 24 december vindt de Kerstnachtdienst plaats. De dienst begint om 20.30 uur. Als het weer het toelaat, wordt de dienst weer buiten gehouden, op het grasveld naast de kerk aan de kant van de Dorpstraat. Toevallige voorbijgangers, mensen die de drempel van de kerk liever niet overgaan, dorpelingen, gemeenteleden, geïnteresseerden: iedereen mag het goede nieuws van de geboorte van de Here Jezus horen! Het thema van deze ‘laagdrempelige’ dienst is: ‘Op kraambezoek’, een vervolg op de kaartjes met de geboorte van de Here Jezus die in deze weken in het dorp worden uitgedeeld. We zijn dankbaar voor de vele betrokken mensen die op de achtergrond helpen voorbereiden, zoals de leden van de missionaire commissie, de muzikanten van PJB die voor de instrumentale begeleiding zullen zorgen, Hans Jansen die een aantal liederen voor en met ons zal gaan zingen, en veel anderen die zich inzetten.

Uitgangscollecte:

Inloophuis de Herberg.

Overzicht overige diensten:

Het overzicht van de overige diensten kunt u vinden op Over de diensten.