Dienst Dorpskerk 9 februari

Ochtenddienst:

Zondag 9 februari gaat ds. Van der Spoel uit Berg-en-Terblijt (vlakbij Maastricht) voor. Twee jaar geleden heeft hij nog een thema-avond bij ons geleid over ‘bidden voor je buurt’. Momenteel werkt hij als predikant-pionier in Zuid-Limburg. Velen kennen hem
van zijn jarenlange inzet voor ‘Passie voor

preken’, een toerustingsprogramma om te helpen bij het voorbereiden en houden van een preek. Hij is laatste tijd ook al regelmatig bij ons in de diensten te gast geweest vanuit zijn stacaravan op één van de vakantieparken.

Avonddienst:

In verband met de verwachte zware storm met zeer zware windstoten, onweer en hagel is besloten de avonddienst van 19.00 NIET door te laten gaan.

Uitgangscollecte:

De uitgangscollectie is bestemd voor de verwarming van de kerk.

Avondmaalscollecte:

De avondmaalscollecte is bestemd voor het Jaffaproject.

Het overzicht van de overige diensten kunt u vinden op Over de diensten.

KerkTV:

De kerkdiensten in de Dorpskerk kunt u live volgen en terugkijken via kerkdienstgemist.nl.