Dienst Dorpskerk 30 juni

Ochtenddienst:

Zondag 30 juni vindt de bediening van het Heilig Avondmaal plaats. In de morgendienst staan we stil bij de woorden van de Here Jezus uit Johannes 2:19: ‘Breekt deze tempel af en binnen drie dagen zal Ik hem doen herrijzen’. De omstanders dachten dat Jezus over de tempelgebouwen sprak. Maar Hij sprak over Zijn lichaam. In het avondmaal geeft Hij ons Zijn gebroken lichaam als brood te eten. Wat een wonder! En wat heeft dat ons te zeggen in onze tijd waarin het lichaam van Christus, de kerk, het ook zo moeilijk heeft en soms deels (af)gebroken lijkt te worden? De kinderen van de kindernevendienst zullen in het Hoogepad ook over het Heilig Avondmaal spreken en na de bediening van de eerste tafel bij ons komen om de bediening van de tweede tafel goed te kunnen zien. In de avonddienst willen we God danken voor de allergrootste gave van Zijn Zoon, die ons voedt met de gebrokenheid van Zijn lichaam.

Avonddienst:

In de avonddienst vindt ook de bediening van het Heilig Avondmaal plaats. We willen God danken voor de allergrootste gave van Zijn Zoon, die ons voedt met de gebrokenheid van Zijn lichaam.

Avondmaalscollecte:

De avondmaalscollecte is bestemd voor Trans World Radio.

Overzicht overige diensten:

Het overzicht van de overige diensten kunt u vinden op Over de diensten.