Dienst Dorpskerk 23 februari

Ochtenddienst:

Zondag 23 februari is in de morgendienst het thema: ‘Jezus spreekt ons aan’. We luisteren naar de eerste preek van Jezus in de synagoge van Nazareth over ‘het jaar van Gods vreugde’. Het staat in Lukas 4: 14-30. Maar, let op: als Jezus spreekt is dat niet zomaar één van de vele stemmen. Het is een wonderlijke, gezaghebbende stem. Hij spreekt niet alleen eróver, maar al sprekend, levend, stervend, verrijzend schépt Hij het! “Zijn Woord is macht, heeft ons vrijheid gebracht, wij aanbidden, wij knielen voor Jezus” (Op Toonhoogte 259). Dit is het derde gespreksthema van Focus (blok 1). De dienst wordt geleid door ds. A. Theunisse.

Avonddienst:

De avonddienst wordt geleid door ds. A.H. Groen uit Rijsoord.

Uitgangscollecte:

De uitgangscollectie is bestemd voor het evangelisatie werk.

KerkTV:

De kerkdiensten in de Dorpskerk kunt u live volgen en terugkijken via kerkdienstgemist.nl.