Dienst Dorpskerk 24 januari

Corona-maatregel

We roepen de gemeenteleden op om de morgen- en avonddienst via kerkdienstgemist.nl of kerkradio te volgen, nu deze diensten zonder bezoekers plaatsvinden.

Ochtenddienst:

Wat kun je ernaar verlangen om weer ‘gewoon’ naar de kerk te gaan. Om weer sámen te komen. Om bij God te zijn. Over dat verlangen gaat het in de morgendienst van zondag 24 januari. Het thema is ‘verlangen en verwachting’. We lezen Psalm 84. Het is het tweede gespreksthema van blok 4 van het Focustraject.

In het focuswerkboek kun je de thema’s meelezen, krijg je uitdagende vragen om over na te denken en een lied of gebed om stil bij te worden. In het nieuwe kalenderjaar zijn we met het nieuwe focuswerkboek (blok 4-6) gestart. Het is erg aan te bevelen om thuis mee te lezen. Dan ontvang je er ook meer vrucht van. Heb je het nieuwe focuswerkboek nog niet gekregen, dan kun je het aanvragen bij Karin Haijes (karin.haijes@hgbb.nl; 06 43 223 315).

Voorganger in deze dienst is ds. A. Theunisse.

Avonddienst:

In de avonddienst gaat ds. Ouwehand voor, die sinds afgelopen november als predikant is verbonden aan de Hervormde Gemeente Ilpendam-Watergang.

Collecten:

De inzameling van de gaven door middel van een rondgang in de kerk of een collecte bij de uitgang  is door de Corona-maatregelen komen te vervallen. Maar het werk in de gemeente en vanuit de diaconie moet door kunnen gaan.

We vragen u om uw gaven te blijven geven aan de drie collectes via de Scipio-app of door een overschrijving naar de rekening van
Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente
NL87 RABO 0306 0000 24
onder vermelding van:
– 24 januari collecte diaconie
– 24 januari in onze gemeente
– 24 januari uitgangscollecte

Uitgangscollecte:

De uitgangscollectie is bestemd voor de Irankerk, Amersfoort.

KerkTV:

De kerkdiensten in de Dorpskerk kunt u live volgen een terugkijken via kerkdienstgemist.nl.