Gelders Vocaal Ensemble 15 december

Met het Gelders Vocaal Ensemble in kerstsferen tijdens Festival of Lessons and Carols

Het Gelders Vocaal Ensemble uit Apeldoorn voert voor het 2e jaar op rij een Festival of Lessons and Carols uit in de Julianakerk aan de Deventerstraat 91 in Apeldoorn. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 15 december, aanvang 20.00 uur. De avond wordt geheel volgens Engelse traditie vormgegeven, zoals het van oudsher gebruikelijk is bij de kerstvieringen in bijvoorbeeld The King’s College Chapel in Cambridge. We staan stil bij de geboorte van Jezus door lezingen vanuit de Bijbel af te wisselen met veel koor- én samenzang van traditionele christmas carols.

Vorig jaar heeft het Gelders Vocaal Ensemble bewezen de vele luisteraars een sfeervolle avond vol mooie kerstmuziek te kunnen bezorgen en dat zal zij ook dit jaar weer doen. Deze belevenis wilt u niet missen. De toegang is gratis.

Zaterdag 15 december
Kerk open 19.30 uur