Van het college van kerkrentmeesters

Het college wil dit voorjaar twee onderhoudsklussen oppakken en wel: 

  • het schilderen van de buitenboel van het Hoogepad; 
  • het schoonmaken van de kerk. 

Het schilderen van de buitenboel van het Hoogepad 

De eerste klus die we dit voorjaar willen aanpakken is het schilderen van het buitenwerk van het Hoogepad. Dat is ook hoog nodig. Gelukkig hebben we hiervoor al meerdere vrijwilligers, ook vakmensen, bereid gevonden. Sterker nog: dankzij inspanningen van Gert Jan de Groot, kon op 20 mei, een start worden gemaakt met de werkzaamheden. Ook de komende zaterdagen zullen meerdere vrijwilligers zich inzetten om de kozijnen van het Hoogepad er weer keurig uit te laten zien. 

Schoonmaken van de kerk 

De kerk wordt al met regelmaat schoon gehouden door een vaste ploeg vrijwilligers. Daar zijn we als college dankbaar voor. Het is echter nodig om wat klussen aan te pakken die niet in de periodieke schoonmaakronde (kunnen) worden meegenomen. Denk aan hoger gelegen delen van de kerk waar een steiger voor nodig is. Denk ook aan het reinigen van de vloer en de zittingen van de stoelen. 

We willen dit kort na de zomervakantie oppakken. 

Uitnodiging 

Mocht u het leuk vinden om bij deze werkzaamheden een handje bij te helpen, weet u dan van harte welkom! Meld u zich dan aan bij een van de kerkrentmeesters, zodat we afspraken kunnen maken wie wanneer wordt ingezet. 
Alvast bedankt! 

Namens het college van kerkrentmeesters, 
Bart van der Pot 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s