Avond van Gebed

Vrijdagavond 9 juni organiseert de werkgroep een avond van gebed voor vervolgde christenen. Vervolgden vragen ons met klem voor hen te blijven bidden. 

Niet iedereen ervaart vrijmoedigheid om gebeden uit te spreken maar u/jij bent ook welkom om stilzwijgend aanwezig te zijn. Gun jezelf die ervaring om zo samen verbonden te zijn. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid tellen. Wat zou het mooi zijn als die avond ook jongeren komen. 

We komen vanaf 19.00 uur samen in het Hoogepad. Er worden gebedsrondes aangehouden waarbij koffie/thee en lekkers aanwezig is. Op de buitendeur hangt een schema zodat duidelijk is wanneer u kunt aanschuiven of gaan, wanneer u niet de hele avond aanwezig kunt zijn. De avond wordt om 23.00 uur afgesloten. Wij vinden het een bemoediging voor de doelgroep als je aanwezig wilt zijn. 

De O.D.-werkgroep Janny en Jan Hekman, 

Karin Haijes 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s